Ykkösten ryhmäytymispäivä Tervahovissa

Aika kuluu ohi nopeasti ja ysien viikkoa ajatellen muistellaan vähän ykkösten ryhmäytymispäivää Tervahovissa. Lukiossa pelottavinta oli uusiin ihmisiin tutustuminen. Kuitenkin kaikki ovat mukavia ja varsinkin ryhmäytymispäivässä oma luokan kesken löytyi uusia ystäviä.

31. elokuuta ykköset siis pääsivät viettämään päivää Tervahoviin erityisten aktiviteettien ja ryhmäytymisen parissa. Päivä vieri eteenpäin erilaisten vesiaktiviteettien kuten melomisen ja kirkkoveneilyn ja muiden tyyppisten aktiviteettien parissa. 

Päivä alkoi Tervahoviin kävellen. Siellä jakauduttiin ryhmiin ja alettiin kiertämään rasteja. Ruoka maistuikin hyvältä melomisen jälkeen. Rastit koostuivat monenlaisista aktiviteeteista: pohdittiin niin omia vahvuuksia, ratkottiin ongelmanratkaisutehtäviä pienessä kisassa, melottiin ja soudettiin kirkkoveneellä. Tavoitteena oli kasvattaa ryhmähenkeä ja yhteistyötaitoja.

Päivässä oli monen mielestä paljon positiivisia puolia. Parhaiksi rasteiksi mainittiin vesiaktiviteetit ja Alin pelirasti. Päivä oli kaikkien mielestä hyvin onnistunut ja hauska. Omaan ohjausryhmään tutustuminen oli kivaa.

Tästä linkistä pääset näkemään Veeti Pyhältön tekemän videokoosteen ryhmäytymispäivästä ja tästä linkistä Vammalan lukion markkinointivideon.

Teksti: Milla Jokiranta

Kuvat: Minna Koskinen ja Kasper Kouvo

Videot: Veeti Pyhältö